Terrasreiniging

Terrasreiniging is een jaarlijks terugkerend klusje en gaat meestal gepaard met een hogedrukreiniger, voegzand en/ of chemicaliën. Een schoon terras is een visitekaartje voor het bedrijf of de woning en een genot voor de gebruiker(s). Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn. Wij van Kluskoorts zorgen voor een nieuwe en mooie uitstraling van het terras, de bestrating of de vlonders.

terras

Het schoonmaken van de bestrating is over het algemeen een intensieve en langdurige bezigheid. Door het gebruik van professionele apparatuur, zal de werktijd drastisch afnemen.

 

Naast het verbeteren en uiteraard het behouden van een mooie uitstraling, is periodiek preventief onderhoud ook belangrijk om de levensduur van de materialen te verlengen en de kosten voor reparatie of vervanging te besparen.

 

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene- of zwarte aanslag en atmos- ferische vervuiling ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten op termijn ook de materialen van de diverse oppervlakken aan.

 

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag en mos is een hardnekkig en terugkerend probleem.  Ook andere soorten van vervuiling zorgen voor ergernis. Dankzij onze terrasreiniging krijgt uw terras weer de originele kleur en lijkt weer als nieuw.

Hogedrukreiniging

Met hogedrukreiniging kunnen wij o.a. uw (tuin)terras en/of bestrating, vlonders, tuinmeubilair etc. reinigen met koud en/of heet water en –indien nodig- een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel.
De hogedruk zorgt ervoor dat het vuil op de stenen/tegels grondig wordt verwijderd. Hierdoor komt de originele kleur weer terug en zien uw stenen/tegels er weer als nieuw uit. De uitvoering gebeurt door middel van een borstel en/of spuitlans.

Vakkundige reiniging van uw terras

–  groene aanslag verwijderen
–  ontmossen van uw terras
–  vervuiling en aanslag verwijderen
–  uw tegels of hout als nieuw in de originele kleur

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!

© Kluskoorts 2020 - Website & SEO door swartwebdesign.nl