Sierbestrating

Bestrating Davy

Uw tuin bestraten of herinrichten kan op veel verschillende manieren en aan de hand van verschillende technieken of legverbanden. Bestrating is een onderdeel van vrijwel iedere tuin, op wat voor manier deze ook wordt ingericht. Echter, met sierbestrating is uw tuin pas echt compleet. Het bestraten van uw tuin of oprit is geen alledaagse bezigheid. KlusKoorts begrijpt dat u daarom behoefte heeft aan advies op maat en een stratenmaker of hovenier die uw sierbestrating, tuintegels of klinkers op gedegen wijze legt. Op deze manier bent u jaren verzekerd van fraaie bestrating rondom uw woning of bedrijfspand. Bestraten hoeft per definitie niet duur te zijn.

 

Sierbestrating is één van de eerste dingen die men aanpakt bij het aanschaffen van een nieuwe woning. Of het nu de aanleg van een terras, oprit of gewoon een tuinpad betreft, op bestrating wordt maar zelden bezuinigd. Het aanleggen van een mooi stukje sierbestrating is geen klus die je zomaar even doet. Er komt heel wat kennis om de hoek kijken om dit goed uit te voeren. KlusKoorts beschikt over deze kennis en wilt u graag helpen bij deze, vaak moeilijke, klus. Kluskoorts is gespecialiseerd op het gebied van alle sierbestrating.

 

KlusKoorts is uw specialist als het gaat om sierbestrating, geen enkele klus is een probleem voor ons. Met jaren ervaring hebben onze ervaringen erg goed opgebouwd en zijn wij in staat lastige en complexe klussen te verrichten. Welke stenen u ook kiest, groot of klein, glad of ruw, verharding of half verharding, donker of licht, rond of vierkant wij zorgen ervoor dat uw sierbestrating er straks netjes bij ligt. KlusKoorts is niet alleen gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating maar ook in het aanleggen van kunstgras en andere tuinbezigheden. Zie verder op onze site waarmee wij u verder mee van dienst kunnen zijn.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!

© Kluskoorts 2020 - Website & SEO door swartwebdesign.nl