Schoonmaakwerk Roosendaal? Met zijn zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring als belangrijkste bagage, startte Davy Van De Watering in 2010 zijn eigen klusbedrijf. Het bleek een succesvolle stap, want met name particulieren en bedrijven wisten hem al snel te vinden. Door zijn persoonlijke benadering en een secure manier van werken, heeft hij inmiddels een aanzienlijk aantal grote en kleine klussen tot een zeer goed eindresultaat gebracht.

Eén aanspreekpunt
Als centraal aanspreekpunt zorgt Davy Van De Watering voor een goede communicatie met u als opdrachtgever, waardoor misverstanden worden voorkomen. Bent u dus op zoek naar iemand met jarenlange ervaring en een schat aan kennis om elke klus te klaren? Maak dan gerust een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek over de uit te voeren werkzaamheden!

Schoonmaakwerk Roosendaal

Schoonmaakwerk Roosendaal? Kluskoorts bied verschillende activiteiten aan op het gebied van schoonmaak, zowel voor particulieren als zakelijk. Schoonmaak, het is een feit! Hoe groot of hoe klein, schoonmaak is altijd van toepassing. Daarom is het van belang dat het op een juiste manier gebeurt. Kluskoorts is er om dit voor u te realiseren! Gaat het om het ramen zemen bij u , of het reinigen van een bedrijfskantine, in overleg is alles mogelijk als het gaat over allround cleaning.

Industriële reiniging

Heeft u graag uw fabriekshal of machinepark schoongemaakt? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze services. U moet hierbij denken aan het grondig diep reinigen van sanitair groepen, industrie vloeren en wanden. Maar ook bijvoorbeeld het stofvrij maken van hoge randen en richels, stellingen, machines of plafonds.

Specialistische aanpak
Industrieel reinigingswerk is een zaak van weten waar je het over hebt. En dat kun je aan de professionals van Kluskoorts wel over laten. Met onze ruime ervaring in de industrie durven wij de stelling aan dat wij elke reinigingsklus tot een goed einde weten te brengen. Onze mensen zijn volledig opgeleid en hebben de ervaring die nodig is om vakkundig en snel aan de slag te gaan.

Kluskoorts biedt een specialistische schoonmaak aan voor de industrie. Daarbij werken wij volgens geldende veiligheidsnormen en de huisregels van uw bedrijf.. Veel werkzaamheden voeren wij tijdens het productieproces uit, om u zo min mogelijk hinder te geven.

Gedegen voorbereiding

Industrieel werk vraagt om een goede voorbereiding . Zaken als veiligheid en milieu wegen hierbij zwaar mee. Kluskoorts verteld u precies hoe wij dit gaan aanpakken en wat de kosten hierbij gaan zijn. Zo weet u bij voorbaat al waar u aan toe bent.

Wat verstaat kluskoorts onder industriële reiniging?
• Vacuum reiniging
• Hogedruk reiniging
• Chemische reiniging

Denk bijvoorbeeld aan:

• Coaten van industriele vloeren
• Reinigen van productiebanden
• Verwijderen van productieresten
• Reinigen van bruggen en viaducten
• Reinigen van kunstobjecten
• Reinigen van silo’s
• Reinigen van machines

Schoonmaakwerk Roosendaal? Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Schoonmaakwerk Roosendaal

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!
Selecteer één van onze diensten

© Kluskoorts 2020 - Website & SEO door swartwebdesign.nl