Schilderwerk

Wij doen aan binnen- en buitenschilderwerk!

schilder

Binnenschilderwerk

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk de sfeer in een woning of bedrijfspand een belangrijke rol. Schildersbedrijf Kluskoorts kan ervoor zorgen dat kleur en esthetisch aanzien de woonsfeer aanzienlijk verhoogt en bijdraagt tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Hygiëne speelt binnenshuis ook een belangrijke rol. Glad en strak binnenschilderwerk is goed schoon te maken. Wij van Schildersbedrijf Kluskoorts kunnen u hierbij helpen en werken voor zowel particulieren als bedrijven!

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud is ook voor binnenschilderwerk van belang. Naast binnenschilderwerk is het ook van groot belang dat aspecten als glasprofielen, glasafdichting en draaiende delen onderhouden worden. Bij binnenschilderwerk wordt vaak niet gedacht aan bescherming maar zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed schilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. De binnenkant staat direct in verbinding met de buitenkant. Wanneer de binnenkant dus niet goed wordt onderhouden, kan dit direct effect hebben op de buitenkant. Dat kan weer nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van het kozijn. Wij van Schildersbedrijf Kluskoorts kunnen dit voor u verhelpen!

Buitenschilderwerk

Uw woning of bedrijfspand is het waard om er schitterend uit te zien en goed te worden onderhouden. Helaas door het wisselende weer in ons land, heeft het buitenschilderwerk van een gebouw veel te lijden. Schildersbedrijf Kluskoorts voert diverse opdrachten uit op het gebied van buitenschilderwerk voor zowel nieuw en bestaande bouw. Buitenschilderwerk bestaat uit al het schilderwerk aan de buitenkant van het gebouw, zoals het verven van deuren, kozijnen, schuttingen, muren en gevels. Voor onderhoud van uw buitenschilderwerk bent u bij Schildersbedrijf Kluskoorts aan het juiste adres!

 

Bescherming

Buitenschilderwerk is voor groot belang van het houtwerk. Hiermee houdt u het houtwerk in een perfecte conditie en zorgt het bovendien voor een schitterend aanzicht van uw pand of woning. Wij besteden extra aandacht aan het buitenschilderwerk aan de liggende delen zoals kopse kanten, dorpels en de boven- en onderzijden van ramen en deuren. De eerste slijtage aan uw buitenschilderwerk zal bij één van deze delen plaatsvinden. Wij van Schildersbedrijf Kluskoorts kunnen dit voor u verhelpen!

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!

© Kluskoorts 2020 - Website & SEO door swartwebdesign.nl