Met zijn zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring als belangrijkste bagage, startte Davy Van De Watering in 2010 zijn eigen klusbedrijf. Het bleek een succesvolle stap, want met name particulieren en bedrijven wisten hem al snel te vinden. Door zijn persoonlijke benadering en een secure manier van werken, heeft hij inmiddels een aanzienlijk aantal grote en kleine klussen tot een zeer goed eindresultaat gebracht.

Kunstgras aanleggen

De specialisten van Kluskoorts verzorgen voor u de levering én plaatsing van kunstgras. Onze teams kunnen kunstgras aanleggen door heel Brabant. Wij adviseren u graag over de aanleg van kunstgras, het te kiezen kunstgrastype en de garantie op onze producten en werkzaamheden. Met uw wensen als uitgangspunt zoeken wij altijd naar de meest passende invulling. Wij zijn sterk in het bedenken van creatieve oplossingen en vinden het erg belangrijk dat de gehele uitvoering volledig aansluit op uw wensen.

 Weg met gazonproblemen: kies voor eersteklas kunstgras. Het is zacht en ziet er prachtig uit, u heeft altijd een prachtig gazon.

Voordelen

Kunstgras heeft veel voordelen. Zo voelt het prettig aan en is het onderhoudsvriendelijk.  Maar ook heeft u:

• Vier seizoenen het mooiste en groenste gazon van de buurt

• Geen grasmaaier meer nodig

• Een lage waterrekening, want sproeien is niet meer nodig

• Geen last van hooikoorts en andere allergieën door uw gazon

• De ideale bodembedekker rondom zwembaden, want kunstgras is chloorbestendig

• Op de lange termijn de goedkoopste oplossing, want dan is kunstgras goedkoper dan  graszoden

• Nooit meer kale plekken in het gazon, want kunstgras bedekt de hele bodem

Comfortabel

Kunstgras nodigt uit om erop te liggen, zonder dat u vies wordt. En omdat het in de zomer lekker koel blijft, is uw nieuwe gazon een aangenomen vertoefplaats. Kinderen spelen er ook graag op, want het is heerlijk zacht.

Wanneer u geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden, aarzel dan niet en neem contact met ons op! En wij helpen u graag met het aanleggen van kunstgras.

Kunstgras aanleggen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Kunstgras aanleggen kunstgras aanleggen

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!
Selecteer één van onze diensten

© Kluskoorts 2018 - Website & SEO door LokaalGevonden