Met zijn zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring als belangrijkste bagage, startte Davy Van De Watering in 2010 zijn eigen klusbedrijf. Het bleek een succesvolle stap, want met name particulieren en bedrijven wisten hem al snel te vinden. Door zijn persoonlijke benadering en een secure manier van werken, heeft hij inmiddels een aanzienlijk aantal grote en kleine klussen tot een zeer goed eindresultaat gebracht.

Eén aanspreekpunt
Als centraal aanspreekpunt zorgt Davy Van De Watering voor een goede communicatie met u als opdrachtgever, waardoor misverstanden worden voorkomen. Bent u dus op zoek naar iemand met jarenlange ervaring en een schat aan kennis om elke klus te klaren? Maak dan gerust een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek over de uit te voeren werkzaamheden!

Glazenwasser Roosendaal

Schoonmaak, het is een feit! Hoe groot of hoe klein, schoonmaak is altijd van toepassing. Daarom is het van belang dat het op een juiste manier gebeurt en dat daarin een continuïteit te is. Glazenwasser Roosendaal? Kluskoorts is er om dit voor u te realiseren! Gaat het om het ramen zemen bij u , of het reinigen van een bedrijfskantine, in overleg is alles mogelijk als het gaat over allround cleaning.
Glazenwasser Roosendaal
Glasbewassing: Particulieren, Vve’s en bedrijven is geen probleem. Wij wassen de ramen op de ouderwetse manier, met ladder en een spons, tevens is bij ons houtwerk afnemen de standaard.
Houtwerkreiniging: Dakkapellen, boeidelen, trespa platen en dakgoten maken wij allemaal schoon.
Dakgootreiniging: Een volle dakgoot kan aardig wat problemen veroorzaken in uw huis, wij kunnen dat voor u voorkomen.
Bouwoplevering: Een nieuw huis? Wij leveren dit altijd schoon voor u op

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van trappenhuizen en het dagelijks schoonmaken van uw kantoor.

Glazenwasser Roosendaal? Zoek niet verder en neem snel contact met ons op voor meer informatie, of om een afspraak te maken!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!
Selecteer één van onze diensten

© Kluskoorts 2020 - Website & SEO door swartwebdesign.nl