Auto wassen Roosendaal

Auto wassen Roosendaal? Op zoek naar een bedrijf wat uw auto er weer zo goed als nieuw uit laat zien? Dan bent u bij Kluskoorts aan het juiste adres. Bij Kluskoorts wordt uw voertuig volledig gepoetst. Zowel de binnen als de buiten kant ziet er, na een bezoek van Kluskoorts, weer schitterend uit.

Het onderhoud aan de buitenkant omvangt: kras/deuk vrij maken en wassen.

De binnenkant; deuren, bodem, stoelen en dak zal compleet worden gereinigd en gestofzuigd.

Auto wassen Roosendaal

Polijsten

Naast het poetsen van uw auto kan de buitenkant van uw auto compleet worden gepolijst. Polijsten zorgt dat de glans van de auto weer terug komt. De glans van de lak komt weer terug door het schuren van de buitenkant tot deze compleet glad is.

Dus, wilt u dat uw auto er weer splinter nieuw uit ziet of wat meer informatie hierover, twijfel niet en bel: 06-39813679

Bij Kluskoorts is het ook mogelijk uw auto te laten uitdeuken met of zonder spuiten.

Auto uitdeuken

Heeft uw auto een deuk opgelopen? Een deuk in uw auto en daardoor lakschade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. De kosten voor het uitdeuken van uw auto zijn vaak aanzienlijk. Bij Kluskoorts wordt dit voordelig opgelost.

Zodra Kluskoorts de klus aanneemt kunt u ervan uitgaan dat de deuk voor 100% hersteld wordt. Kluskoorts kan u op voorhand de juiste prijs indicatie en reparatie informatie geven over uw schade.

Vooral bij hagelschade, maar ook bij parkeerdeukjes levert uitdeuken zonder spuiten veel voordelen op, ook op financieel gebied. Uitdeuken zonder spuiten is een erg voordelige hersteltechniek. Kleine beschadigingen kunnen moeiteloos en onzichtbaar worden gerepareerd.

Over ons

Auto wassen Roosendaal? Met zijn zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring als belangrijkste bagage, startte Davy Van De Watering in 2010 zijn eigen klusbedrijf. Het bleek een succesvolle stap, want met name particulieren en bedrijven wisten hem al snel te vinden. Door zijn persoonlijke benadering en een secure manier van werken, heeft hij inmiddels een aanzienlijk aantal grote en kleine klussen tot een zeer goed eindresultaat gebracht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!
Selecteer één van onze diensten

© Kluskoorts 2020 - Website & SEO door swartwebdesign.nl