Auto poetsen en polijsten

Auto poetsen

Auto poetsen en polijsten

Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur… Hoe zorgvuldig u ook met uw auto omgaat, na verloop van tijd laat het gebruik van uw auto toch zijn sporen na.. De oplossing is een complete poetsbehandeling.. U herkent uw auto daarna bijna niet meer terug. De auto straalt weer en voelt ook van binnen weer heerlijk fris aan. Gebleken is dat de auto daarmee bovendien in waarde stijgt. Maar autopoetsen is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en laat uw auto poetsen en polijsten bij Kluskoorts.

Wilt u uw auto poetsen en polijsten? Bent u op zoek naar een bedrijf wat uw auto er weer zo goed als nieuw uit laat zien? Dan bent u bij Kluskoorts aan het juiste adres. Bij Kluskoorts wordt uw auto volledig gepoetst. Zowel de binnen als de buiten kant van uw auto ziet er, na een bezoek van Kluskoorts, weer schitterend uit.

Het onderhoud aan de buitenkant van uw auto omvangt: kras/deuk vrij maken en wassen.
De binnenkant van uw auto; deuren, bodem, stoelen en dak zal compleet worden gereinigd en gestofzuigd.

Auto poetsen en polijsten

Naast het poetsen van uw auto kan de buitenkant van uw auto compleet worden gepolijst. Om de lak weer origineel te laten glanzen en krasvrij te krijgen wordt het voertuig gepolijst. Dit wordt gedaan met speciaal polijstmiddel en een roterende polijstmachine.
Naar keuze kan de gehele auto worden gepolijst of delen ervan. Na het polijsten wordt een speciale beschermende wax gebruikt. Polijsten zorgt dat de glans van de auto weer terug komt. De glans van de lak komt weer terug door het schuren van de buitenkant tot deze compleet glad is.

Auto poetsen en polijsten? Wilt u dat uw auto er weer splinter nieuw uit ziet of wat meer informatie hier over, twijfel niet en neem snel contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!

© Kluskoorts 2018 - Website & SEO door LokaalGevonden