Aanleggen Kunstgras  Aanleggen kunstgras

Aanleggen kunstgras

Aanleggen kunstgras? De specialisten van Kluskoorts verzorgen voor u de levering én plaatsing van kunstgras. Onze teams leggen kunstgras door heel Brabant. Wij adviseren u graag over de aanleg van kunstgras, het te kiezen kunstgrastype en de garantie op onze producten en werkzaamheden. Met uw wensen als uitgangspunt zoeken wij altijd naar de meest passende invulling.

Wij zijn sterk in het bedenken van creatieve oplossingen en vinden het erg belangrijk dat de gehele uitvoering volledig aansluit op uw wensen.

 Weg met gazonproblemen: kies voor eersteklas kunstgras. Kunstgras is zacht en ziet er prachtig uit. Met een kunstgras hebt u altijd een prachtig gazon.

Voordelen kunstgras

Kunstgras heeft veel voordelen. Zo voelt het prettig aan en is het onderhoudsvriendelijk. We zetten de voordelen van kunstgras nog even op een rijtje. Met kunstgras heeft u:

• Vier seizoenen het mooiste en groenste gazon van de buurt

• Geen grasmaaier meer nodig

• Een lage waterrekening, want sproeien is niet meer nodig

• Geen last van hooikoorts en andere allergieën door uw gazon

• De ideale bodembedekker rondom zwembaden, want kunstgras is chloorbestendig

• Op de lange termijn de goedkoopste oplossing, want dan is kunstgras goedkoper dan graszoden

• Nooit meer kale plekken in het gazon, want kunstgras bedekt de hele bodem

Kunstgras is comfortabel

Kunstgras nodigt uit om erop te liggen, zonder dat u vies wordt. En omdat het in de zomer lekker koel blijft, is uw nieuwe gazon een aangenomen vertoefplaats. Kinderen spelen er ook graag op, want het is heerlijk zacht.

Eén aanspreekpunt

Als centraal aanspreekpunt zorgt Davy Van De Watering voor een goede communicatie met u als opdrachtgever, waardoor misverstanden worden voorkomen. Bent u dus op zoek naar iemand met jarenlange ervaring en een schat aan kennis om elke klus te klaren? Maak dan gerust een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek over de uit te voeren werkzaamheden!

Wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, aarzel dan niet en neem contact met ons op! En wij helpen u graag met het aanleggen van kunstgras.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Naar het contactformulier!
Selecteer één van onze diensten

© Kluskoorts 2018 - Website & SEO door LokaalGevonden